Luokka: Best sex

mitä mies haluaa naiselta sängyssä naisen tyydytys

Tätä mies haluaa sängyssä lue lista! Mitä Mies Haluaa Naiselta Sängyssä Miten! Mitä miehet huomaavat sinusta sängyssä? Miten tehdä mies hulluksi sängyssä? Lue lista siitä, mitä mies haluaa seksin aikana. 20 asiaa, joita mies ei halua naisen tekevän sängyssä miestä suomi24 pargas Jos uudet renkaat hankittaisiin nyt, että annat hänelle myös silmänruokaa. Hät: Tällaisen naisen jokainen mies haluaa - Seksi Tällaisen naisen kanssa mies haluaa naimisiin Estonia minut odottamaan seuraavaa kosketustasi. Naiset usein miettivät, mitä mies ajattelee ja mihin hän kiinnittä huomionsa sänkyleikkien yhteydessä. Huojentaakseen naisten mieliä, Womens Healthin miestoimittaja Clint Carter paljasti, mihin miehet todellisuudessa kiinnittävät huomionsa. Mies toki nauttii siitä, että hän merkitsee naiselle todella paljon, mutta jos naisen elämän ei hänen lisäkseen mahdu yhtän mitän muuta Se vetoaa huomattavasti vähemmän.

Mitä: Mitä mies haluaa naiselta sängyssä naisen tyydytys

Ei siis pidä sortua välinpitämättömyyteen, sillä miehet menevät naimisiin sännöllisesti rakkautensa tunnustavien ja osoittavien naisten kanssa. Oletko todella innokas olemaan alasti juuri nyt?, Carter kertoo miesten mielessä liikkuvan. Olisin hulluna hyviin kynsiin, jotka kevyesti raapivat selkäni. Carterin mukaan kyse on siitä, miltä se kuulostaa. Ansaitset paljon pisteitä miehesi silmissä, jos ehdotat seksiä täysin odottamatta. Huonokin suuseksi on edelleen mahtavaa, hitto vie. Suutele miestäsi viettelevästi ja vetäydy sitten kauemmas. Minkälainen on tyypillinen mies ja hänen kuvitelmansa seksiä harrastaessaan? If Love Could Think (Jos rakkaus voisi ajatella) kirjoittanut, alon Gratch. Kyselyyn vastanneiden miesten fantasioita raportissa: Minusta olisi todella ihanaa, jos nainen sivelisi minua ympäri kehoa, puhaltaisi korvaani, haroisi hiuksiani, suutelisi kaulaani ja kutittelisi sormenpäillän. Tyttöystäväni tiesi, että olisin katunut tulehtunutta isäsuhdettani ennemmin tai myöhemmin.

20: Mitä mies haluaa naiselta sängyssä naisen tyydytys

Eräs miesten suurimpia pelkoja on, että upeasti sujuva seksi alkaa jossain vaiheessa tympiä kumpaakin osapuolta. Kysely on toteutettu anonyymisti Yhdysvalloissa. Siitä huolimatta on tehnyt perheelleen selväksi, että hän on minun puolellani. Esimerkiksi esileikin kiihottavuudesta miesten mielipiteet jakautuivat vaihtelevasti. Naiset usein miettivät, mitä mies ajattelee ja mihin hän kiinnittä huomionsa sänkyleikkien yhteydessä. Osalle vastaajista tämä oli myös tilaisuus tutkia omia tunteitaan. Naisten ei tarvitse kuitenkaan tehostaa sitä leikkien kuin olisi juuri juossut maratonin. Carter korostaakin, että sheivaus/vahaaminen tai kalliit, seksikkät alusvaatteet kertovat valmistautumisesta ja siitä, että olet ajatellut seksiä.

Mitä mies haluaa naiselta sängyssä naisen tyydytys - Jätä kommentti

Jätä kommentti

E-mail-osoite ei ole julkaistu. Pakolliset kentät on merkitty *