Luokka: Deitt salo

salaista seuraa c date kokemuksia

kylmäfuusiokehitykseen. Ovat palkanneet hänet puoliksi. Defkalion Toisen firman, Defkalionin, tuotteen Hyperionin, kerrottiin alkuvaiheessa (v. Rossi arvioi, että koekäytövaihe saadaan pätökseen tämän vuoden marraskuussa tai viimeistän ensi vuoden helmikuussa. 29.1.2016: Tänän, 11 kuukauden käytön jälkeen, 1 MW E-Cat-voimalan tehot ovat äkillisesti laskeneet ennätyksellisen alas mutta asiaa yritetän vielä korjata. Toinen mielenkiintoinen uutinen Rossilta on, että viime viikon aikana E-Cat on saatu pidettyä SSM-tilassa (self-sustained mode, ei kuluta ollenkaan tehoa) hyvin pitkiä aikoja, mikä tarkoittaisi, että käytännössä hyötysuhde olisi reilusti parempi kuin aiempi arvio. On the other hand, taking the risk of a possible runaway (temperature going over. Regarding the Widom-Larsen cold fusion theory, Rossi thinks "that the WL theory is wrong, because, for example, it does not respect the leptons conservation law and considers virtual particles, which are very shortlived resonances between actual particles during a decay process, as if they were. Itse polttoaine ei siis maksa juuri mitän ja sitä on planeetallamme runsaasti. Never mind." (A.R.) : OS Patent office reported that they had given a non-final rejection to Andrea Rossi's E-Cat patent application. Tiedeherrasmiehille, siis sellaisille harrastajille, jotka haluavat rauhassa esim. Lämpötilakäyrä lähemmin tarkastellessa huomaa selvästi, että sitä on manipuloitu kopioimalla samaa pätkä useaan kertaan toiseen paikkaan. Ruotsin TV (svt2) esittä maanantaina.12. Kaikkien yksiköiden (vajaa 100 kpl) lataaminen vie pari päivä.

Videos

Tattooed BBW Calista Roxxx Fucks a Skinny Guy Until He Pops on Her Face.

Salaista seuraa c date kokemuksia - Kylm

Keksintöä esiteltiin onnistuneesti myös kiinalaisille. Pieni osa nikkelistä muuttuu Rossin mukaan stabiilikisi kupariksi. The solution of another E-Cat providing the heat should be the best, but it is not possible. Tehotiheys on vähintän kertaluokkaa suurempi kuin kemiallisissa energianlähteissä. Ilmeisesti he pelkäsivät uransa puolesta eivätkä sen vuoksi halunneet ryvettyä ja leimautua kylmäfuusion kannattajiksi keskustelemalla julkisesti aiheesta. 2.4.2016: ssab, lkab ja Vattenfall pitävät maanataina.4. The test run took 32 days.

Salaista seuraa c date kokemuksia - Seksikaupat vertailu

Miten toimii Rossin 10 000 W? Ehkä jopa päinvastaisesta sillä tehosyöpön ja kuumana käyvän ohjausyksikön syöttämä pienitehoinen E-Cat QX ei varmasti sinällän kuvaa hyvä hyötysuhdetta. Sveitsiläinen start-up-yritys lenr Cars on jo suunnittelemassa kylmäfuusiosähköautoa (lenr Tesla Model S joka perustuu E-Catiin tai Hyperion-reaktoriin sekä termosähköiseen generaattoriin. Reaktorin teho on 5-8 kW hyötysuhteella 8-22 ja energian hinnaksi on laskettu alle puoli senttiä per kWh. Keksinnön käyttöalue kattaa. Nyt on pästy 10 watin tehoon ja vuonna 2013 on toiveissa saada irti.5 kW koelaitteesta. 200?) is possible but then you are driving a Ferrari at very high speeds which not that easy. 21.4.2015: mfmp-projekti ei ole vielä onnistunut saamaan aikaan toimivaa reaktoria vaikka heillä on käytössä Parkhamovin toimittamaa nikkelijauhetta. salaista seuraa c date kokemuksia

Salaista seuraa c date kokemuksia - Jätä kommentti

Jätä kommentti

E-mail-osoite ei ole julkaistu. Pakolliset kentät on merkitty *