Luokka: Deitt salo

tarinat eroottiset erootisia tarinoita

olla valmis laukeamaan joten kiersin käteni hänen lantionsa ympäri ja vedin tuota liikehtivä pillua itseäni kohti voimakkaasti. Hän tuli taakseni ja tunsin kuuman kalun peppuvaossani ja häpyhuullillani.

Tarinat eroottiset erootisia tarinoita - Eroottisia novelleja

Antin äni katosi jonnekin, ja kaikki muukin häipyi todellisuudesta. Voin maustaa teijän seksiä toisenki kerran. Tykkän saada märkiä pusuja ja valuttaa kuolaa hänen kasvoileen ja suuhunsa ja takaisin. Olin pelkästä ajatuksesta ihan kiimassa ja hyväilin itseni ihan valuvaksi. Hänkin huusi ja nussi yhä kovenpaa. Jos kolmen kimppa kiinnostaa. Parkaisin nautinnosta kun tappi meni pohjaan ja se sai minut hekuman huipulle, minua runkattiin ja imettiin ja juuri kun olin laukeamassa koko toiminta lopetettiin.

Videos

 Japanese Gravure Nagasawa Marina.

Hyvä pano taas: Tarinat eroottiset erootisia tarinoita

Lähdetän vaan, kuulin itseni sanovan. Eteisessä Tiina suuteli minua suulle ja kuiskasi korvaani, että hän olisi kovin pettynyt, jos xnxxsuomi poika hämeenlinna tämä jäisi ainoaksi kerraksi. Ihana kieli sukelsi välillä syvälle ja välillä nuoli märkä peppuvakoani. Eränä päivänä puhelin hälytti, ja ilmoitti Tiinan soittavan. Liukas kalu nussi suutani ja välillä kasvojanikin. Ja jos en täysin ollut menettänyt todellisuudentajuani, pariskunta yritti houkutella minua luokseen jatkoille. Yhdeltäkän lukiopojalta ei ollut jänyt huomaamatta puseroiden paljastamat runsasmuotoisten, kiinteiden rintojen kiihottavat kaaret. Tapahtumat eivät antaneet minulle rauhaa, vaan ne pyörivät pässäni seuraavinakin päivinä. Johanna nousi pältäni pois ja suuteli minua huohottaen, samoin Sanna suuteli minua ja lopuksi tytöt keskenän suutelivat kiitellen toisiaan ihanasta aktista. En tiedä ihanampaa ja kiimaisempaaOlimme 69:ssä aika pitkän koska hän nauttii pilluni nuolemisesta ja sormettamisesta. Mukaan lukien työmatka aikaa meni noin tunti ja vartti ennenkuin avasin kotioveni ja päsin tuon seksikkästi pukeutuneen jumalattareni kimppuun. Toisen käteni kastelin pillussa märäksi ja työnsin sen hänen suuhunsa, tästä hän piti myös. Olin kokenut niin paljon uutta ja erilaista aiempiin kokemuksiini verraten, että päni oli edelleen aivan pyörällä. Antti jatkoi ja nyt poskiani kuumotti niin, että verisuonet tuntuivat pullistuvan ulos ihosta. Sannan pakarat olivat paljaana poislukien nauhan joka katosi pakaroiden väliin ja Johannan takamus näytti aivan mahtavalta nahkahameessa. Odottivatko he minun soittavan heille? Hän viestii varmaan taas viikon tai kahden pästäja keksii jotakin kivaa taas. Kuulin kuinka Johanna voihkaisi kun Sanna veti dildon pois perseestä ja läpsäisi pari kertaa sanoen -lutka mikä lutka. En heti tajunnut mitä hän tarkoitti mutta se selvisi pian. Tiina viimein kysyi suoraan, ja hänen katseensa vihjeestä ei voinut erehtyä. Sannan ratsastaessa Johanna istui kasvoilleni ja nuoletti itseän. Anna vielä mullekin, Antti huohotti korvaani. Kännyin Tiinaan päin, ja tartuin häneen olkapästä. Eikös se olekkin ollu tuhma? Mies kuitenkin käntyi 69 asentoon ja alkoi taas nuolla pilluani. Hänen kätensä kahlittiin selän taakse ja käskettiin tulemaan tuolini viereen.

Tarinat eroottiset erootisia tarinoita - Jätä kommentti

Jätä kommentti

E-mail-osoite ei ole julkaistu. Pakolliset kentät on merkitty *