Luokka: Lesbot videot

miesten siveysvyö kiimainen nainen

et pidä tämänkaltaisista tarinoista, jätä se lukematta. Sanomatta mitän, Antti astui Teron eteen, työnsi puolierektiossa olevan kullinsa Teron suulle ja alkoi tökkiä kullia osoittaakseen, että olisi nuolemisen aika. Peloissaan Tero ei voinut mitän muutakuin alkaa töihin. Todellisuudessa Tero oli jo melko karvaton. Antti sanoi rauhallisesti: hengitä nenän kautta, muuten tukehdut. Toinen oli noin 60-vuotias mies, joka oli kiinnostunut antamaan Terolle kunnon vanhanajan selkäsaunan vitsalla ja kepillä se jo kiihotti Teroa, mutta toinen vastaus oli vieläkin mielenkiintoisempi. Teron kumarruttua maahan, Antti otti taskustaan vaijerin ja kiinnitti toisen jän tiukasti puuhun ja toisen pän Teron kaulaan. Tero yritti sulkea silmänsä, mutta tästä seurasi useita kovia iskuja poskiin kunnes Tero avasi silmänsä.

: Miesten siveysvyö kiimainen nainen

Kyllä susta vielä kunnon huora tulee. Sanomatta mitän, Antti talutti Tero vessaan. Erityisen kivulias oli takapuoli, joka oli jo muutenkin haavoilla piiskaamisesta. Antti viskaisi Teron lattialle ja sanoi, Nyt alkaa sun koulutukses ensimmäinen säntö on, että sä tottelet aina heti kun mä sanon. Tutkistkeltuaan Teron avonaista pyllyä jonkun aikaa dildo oli ollut pyllyssä niin kauan, että sulkijalihakset jäivät vähäksi aikaa auki Antti irroitti myös Teron kahleet. Sitten vähän valellaan Antti tuumaili itsekseen, avasti purkin ja alkoi levittä hunajaa Teron ruumiin eri osiin ja erityisesti sukuelimiin. Hän oli nähnyt unta Tiinasta ja haaveillut herävänsä Tiinan pehmeän ihoon nojaten, mutta kopin ahtaus ja seinien kovuus pudottivat Teron nopeasti maan pinnalle. Antti oli aivan alasti, ainoastaan ratsupiiska kädessä.

Videos

Real Finnish Woman Take Blowjob In Helsinki. Kyllä mulla on muitakin keinoja jossei Anu ala vähitelleen uskoon Sedän sanaa se on ihan susta pillu märkänä porno foorumi kiinni jos sä oot kiltti niin mun ei tartte rangaista sua, vaan me voidaaan paneskella ihan rennosti ja mukavasti ilman kipuja. Tero yritti puhua, mutta mitän ei tullut: Mmm. Vessasta Antti talutti Teron toiseen huoneeseen käytävän toisessa pässä. Hän nuoli Antin kullia eri puolilta kunnes se alkoi herätä. Ainoa mahdollisuus olisi totella Anttia, vaikka se merkitsisikin hirveyksiin antautumista. Tällä korvessa kukaan ei muutenkaan tulisi edes lähelle rakennusta. Itkevä Tero yritti väntä jonkunlaisen kiitoksen, jonka jälkeen Antti astui Teron eteen ja pakotti nuolemaan kullin.

Miesten siveysvyö kiimainen nainen - Jätä kommentti

Jätä kommentti

E-mail-osoite ei ole julkaistu. Pakolliset kentät on merkitty *